Légy üdvözölve! Nézz körül és érezd jól magad!

Ki vagyok én? Túl a harmadik x-en még mindig jó kérdés. Feleség, anya, barát, alkalmazott, aki mindig bütyköl valamit. Mostanában leginkább a hímzés és varrás területén. Első emlékem saját alkotással kapcsolatban a babaruha varrás. ( No meg a szabás közben kivágott bútorszövet.) Mostanában már ügyesebb vagyok, talán :-). Döntsd el te!

2012. január 10., kedd

Díj



Besztertől kaptam egy díjat, melyet itt is megköszönök Neki. Bár a szabály szerint tovább kellene küldeni, ő már megelőzött és elküldte azoknak akik elsőre eszembe jutottak. Illetve, annyi kedves blogoló van akit szívesen olvasok, hogy nem tudnék csak úgy kiemelni senkit.
Három dolog rólam:
1. Sajnos sok mindenbe belekapok, ezért nem igazán jutok előre. Sok a félbehagyott dolog. Például ma este is varrtam, de az agyam a gyöngyfűzésen jár. (Persze, hogy ott jár, mert a hétvégén találkozunk!:-))))
2. Hangulat ember vagyok, sokszor elvagyok a saját kis világomban. Ebből rángatnak ki a barátaim és egy-egy alkotói ötlet.  
3. Imádom egyetlen fiacskám. Ennek ellenére ma miattam kapott majdnem fekete pontot. Emlékezetből pakoltam be a táskájába és egy könyv itthon maradt. Hát igen, első osztályos tanuló anyukájaként még van mit tanulnom. :-)