Légy üdvözölve! Nézz körül és érezd jól magad!

Ki vagyok én? Túl a harmadik x-en még mindig jó kérdés. Feleség, anya, barát, alkalmazott, aki mindig bütyköl valamit. Mostanában leginkább a hímzés és varrás területén. Első emlékem saját alkotással kapcsolatban a babaruha varrás. ( No meg a szabás közben kivágott bútorszövet.) Mostanában már ügyesebb vagyok, talán :-). Döntsd el te!

2011. június 9., csütörtök

Ovis foci




Múlt héten volt az ovis fociklub tanévzárója. Huszonnégy ovi indult, hat pályán folyt a küzdelem. Nagyon aranyosak voltak és lelkesek. Sajnos három meccs után véget ért számunkra a program, de az elhúzódó protokoll és a meleg miatt ennyi is elég volt szülőnek, gyereknek egyaránt. Vagy inkább csak a szülőknek? Az ugráló várban drága gyermekem természetesen repetázott.

Végre jöhet a szünet!



Bár még csak az ovit fejeztük be, örülök hogy végre jön a nyári vakáció. Holnap lesz az utolsó külön óra - iskola előkészítő, logopédia, mozgásfejlesztő torna - és holnap adjuk át az utolsó ajándékot is.

Jól döntöttem, hogy vágott virág helyett inkább édességet rejtő neszeszert adtunk minden nevelőnek. A meglepett, örömteli arcok, a bezsebelt puszik, a logopédia füzetbe írt "Köszönöm az ajándékot. Nagyon örültem neki." mondatok és kisfiam beszámolója, hogy Edit néni még a foglalkozáson bele is pakolta a dolgait, mind ezt igazolták.
Pedig tegnap már úgy voltam vele, hogy nincs kedvem, mást csinálnék - na nem a két csomag borsóra gondoltam, amit a mamák hoztak a kertből. Aztán összekaptam magam és tegnap éjfélig meglett a borsófejtés, ma vacsi után pedig az utolsó neszeszer is. Most már lelkileg is a szombati gyöngyös talira koncentrálok!

2011. június 1., szerda

Ovis ballagás 2.






Amit a táskák rejtettek: alsó képen a dadus, Kati néni ajándékai, az felső képen az óvonők, Éva néni és Ildikó néni ajándékai. Természetes a virág sem maradt el, de arról nem készült kép.

Nagy örömömre Ildikó néni ma reggel fel is vette a nyakláncot.

Minden gyermeknek olyan nevelőket és olyan óvodát kívánok, mint Dani fiamnak volt. Bár még június végéig megyünk oviba, már most szomorkodom. Egy korszak véget ér.

Ovis ballagás


Tegnap délután egy csodaszép műsor keretében elballagott az én drágám az oviból. Volt pünkösdi körjáték, vers. Mivel a csoportból csak 12 gyerkőc megy suliba, a kicsik külön elbúcsúztatták a nagyokat. A nagyok is elköszöntek tőlük, a nevelőktől és az óvodától. A nevelők az ajándék mellé még egy meglepi verset is kaptak, amit mi szülők a végzősökkel otthon tanítottunk be. Próba nélkül is ügyesen elmondták együtt is. Annyira ügyesek, fegyelmezettek voltak a gyerekek és szépek az egyenruhában: kislányok néptáncos ruhában, kisfiúk fekete mellényben és nadrágban, fehér ingben. Természetesen mi anyukák és a nagymamák könnyekig meghatódtunk. Még az ovi igazgatója, Tünde néni is a könnyeivel küszködött.



Posted by Picasa